Grote voorraad, snelle levering! Laat uw trekhaak vakkundig monteren door ons! Voordelige internetprijzen!
Trekhaken-&-Kabelsets

 

Trekhaakland.nl is de trekhaak specialist van Nederland. Wij leveren trekhaken van hoogwaardige kwaliteit. Voor u of uw monteur is het belangrijk dat een trekhaak goed past en een goede kwaliteit heeft.

Niets is immers zo vervelend als een trekhaak die niet past of waarvan vastgelaste bouten afbreken of schroefdraad missen. Van onze trekhaken kunt u op aan. Onze leveranciers leveren kwaliteit en omdat wij direct vanuit de producent leveren is de prijs ook nog eens gunstig voor u. Wij hebben trekhaken voor de meeste merken en modellen auto’s waar een trekhaak op mag.

De prijzen die u ziet zijn inclusief BTW. Auto's die speciale spoilerpakketten hebben of achteraf veranderd zijn zullen eerst door ons beoordeeld moeten worden. Voor campers en speciaal gebouwde bedrijfswagens leveren wij geen trekhaken los.Standaard leveren wij geen kabelset bij de trekhaak. Kijk bij kabelsets om een wagenspecifieke kabelset bij te bestellen.

Hoe werkt het bestellen van een trekhaak?

U kiest het merk auto en daarna het model. In de kolom hiernaast bij Trekhaken. Na het maken van de keuzes ziet u het merk en model met de mogelijkheden van trekhaken. U kunt kiezen voor een vaste, horizontaal afneembare trekhaak of een verticaal afneembare trekhaak. Tevens kunt u als optie direct een wagenspecifieke kabelset bij bestellen.Soorten trekhaken:

Trekhaak vaste kogel:


Er zijn 3 types vaste trekhaken; Welded; zwanenhals trekhaak waarbij de kogel vastgelast zit aan de trekhaakbalk. Bolded; zwanenhals trekhaak waarbij de kogel met bouten aan de trekhaakbalk vast zit en dus af te schroeven is. Flenskogel trekhaak; klein kogeltje geschroeft op een plaat en in 2 standen verstelbaar.
Kijk hier voor meer informatie van de Trekhaak vaste kogel

Trekhaak horizontaal afneembare kogel;


De trekhaak horizontaal afneembare kogel wordt recht naar achteren afgenomen. Na het afnemen is het deel nog zichtbaar waar de kogel ingeschoven wordt. er zijn een aantal types: manuel horizontaal afneembare kogel; hierbij is een borgpen geplaatst om het afnemen te blokkeren. Automatisch horizontaal afneembare kogel: een draai of knijpmechanisme ver of ontgrendeld het mechanisme. Meer over de trekhaak horizontaal afneembare kogel.

Verticaal afneembare trekhaak kogel:Dit type is de meest luxe afneembare trekhaak. een draaimechanisme ver en ontgrendelt de trekhaak kogel. het afnemen gebeurd door de kogel naar beneden te trekken / laten zakken. Het insteekpunt zit achter de bumper zodat de trekhaak volledig uit het zicht is bij afgenomen kogel.
Meer over de verticaal afneembare trekhaak kogel

Wegdraaibare kogel:

Dit type trekhaak wordt vooral af fabriek geleverd. de kogel word in de auto ontgrendeld waarna de kogel weggedraaid kan worden. Ook hier zit men niets van de trekhaak indien deze ingeklapt is.


Laatst bekeken producten