DESKUNDIG KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!
Home /

Over ons

Wie is Trekhaakland?

Wij zijn dé specialist op gebied van trekhaken op de meest uiteenlopende type en modellen auto’s. U kunt de trekhaak bij ons bestellen en wij zullen deze naar u opsturen vanuit ons eigen magazijn of rechtstreeks vanaf de fabrikant. Wij geven duidelijk aan welk product u koopt en wat de eigenschappen van de trekhaak zijn zoals kogeldruk, Aanhangwagengewicht, D-Value en of een bumpersnede nodig is bij montage van de trekhaak.

Waarom een trekhaak monteren op uw auto?

Een trekhaak is nodig als u gebruik maakt van een fietsendrager, aanhangwagen of caravan. En welk type trekhaak is de beste keuze? Een trekhaak met vaste kogel blijft in het zicht en sommige afneembare trekhaken zijn volledig uit het zicht. Of de bumperinsnede nodig is voor een trekhaak montage is verschillend. Onze trekhaken zijn allemaal voorzien van een Europese typegoedkeuring en hebben een goed montagecomfort. Als u een trekhaak gaat kopen is het van belang te kijken naar kwaliteit en pasvorm. Er zijn legio trekhaken die een matige pasvorm hebben waardoor de montage veel extra tijd inneemt en dus duurder zijn. Daarnaast is de bekabeling bij de trekhaak erg belangrijk om storingen te voorkomen. Koopt u een trekhaak bij ons, bent u zeker van kwaliteit! De kwaliteit van de trekhaak is bovengemiddeld, goede coating en staal voor een lange levensduur.

Wat kunt u bij ons bestellen?

Trekhaken en bekabelingsets om zelf te monteren of om door te verkopen. Garagebedrijven en particulieren zijn welkom als klant! Een trekhaak online kopen bij trekhaakland is voordeliger dan elders. Trekhaakland heeft het grootste assortiment trekhaken van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wij leveren de volgende merken trekhaken en kabelsets: Aragon, Auto-Hak, Erich-Jaeger, Jaeger Automotive en ECS . Bovendien leveren wij een goede kwaliteit zodat u lang van de trekhaak en/of trekhaakbekabeling kunt genieten en of het monteren ervan geen tegenvaller is.

Voor de auto’s met hybride techniek of auto’s waar geen trekhaak voor beschikbaar is, zijn vaak speciale fietsendragerhaken ontwikkeld. Dit lijken trekhaken maar zijn dusdanig gemaakt dat een aanhangwagen niet op de kogel past maar wel uw fietsendrager. Informeer naar de mogelijkheden hiervan.

Hoe kunt u bestellen?

Via het menu Trekhaken & Kabelsets kiest u het automerk en vervolgens het model. U kunt daarna de filters naar wens instellen om de juiste keuze te maken. Hierna ziet u de prijs van de diverse modellen. De prijsverschillen ontstaan door bijvoorbeeld hogere kogeldruk of kwaliteitsverschillen (goed of zeer goed). Voor de wagenspecifieke en universele kabelsets navigeert u naar trekhaakbekabeling. Zoekt u merk en type en u kunt de betreffende set bestellen.

Welke trekhaak merken en Kabelsets leveren wij ?

Trekhaakland heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De trekhaken die wij leveren zijn van Europese trekhaak fabrikanten die zaken als montagecomfort, levensduur en veiligheid belangrijk vinden. Onze huismerk trekhaken zijn: Auto-Hak, Aragon. Bent u op zoek naar een trekhaak met een hogere kogeldruk dan normaal? kijkt u dan bij ons eens naar het merk Aragon! Mocht het onverhoopt voorkomen dat de trekhaak voor uw auto niet in de webshop staat, mail ons dan gerust zodat wij u kunnen adviseren. De Trekhaak kabelset die wij leveren zijn vooral Erich-Jaeger, Jaeger Automotive, ECS. Bij voorkeur leveren wij u een wagenspecifieke trekhaak kabelset. De electronica van de hedendaagse auto’s is van dien aard dat een simpel kabelsetje niet meer volstaat. Informeer dus goed of uw auto wel met een basiskabelsetje kan werken.

Kortom voeren wij een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om u als klant voordeel een kwaliteit te bieden.

Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies