Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, je bent van harte welkom!
VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!
Home /

Over ons

 

Wie is Trekhaakland?

Trekhaakland is onderdeel van Perfect Fit Automotive en wij hebben ervaring in de Automotive sector vanaf 1992. Al ca 10 jaar monteren wij trekhaken op de meest uiteenlopende type en modellen auto’s. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met de verkoop van trekhaken voor doe het zelf montage en aan Autobedrijven. U kunt de trekhaak bij ons bestellen en wij zullen deze naar u opsturen vanuit ons eigen magazijn of rechtstreeks vanaf de fabrikant. Wij geven duidelijk aan welk product u koopt en wat de eigenschappen van de trekhaak zijn zoals kogeldruk, Aanhangwagengewicht, D-Value en of een bumpersnede nodig is bij montage van de trekhaak.

Waarom een trekhaak monteren op uw auto? Een trekhaak is nodig als u gebruik maakt van een fietsendrager, aanhangwagen of caravan. En welk type trekhaak is de beste keuze? De Trekhaak vaste kogel blijft in het zicht en sommige afneembare trekhaken zijn volledig uit het zicht. Ook de bumperinsnede nodig voor de trekhaak montage is verschillend. Onze trekhaken zijn allemaal voorzien van een Europese typegoedkeuring en hebben een goed montagecomfort. Als u een trekhaak gaat kopen is het goed kijken naar kwaliteit en pasvorm. Er zijn legio trekhaken die een matige pasvorm hebben waardoor de montage veel extra tijd inneemt en dus duurder zijn. Daarnaast is de bekabeling bij de trekhaak erg belangrijk om storingen te voorkomen. Koopt u een trekhaak bij ons, bent u zeker van kwaliteit! De kwaliteit van de trekhaak is bovengemiddeld, goede coating en staal voor een lange levensduur.


Wat kunt u bij ons bestellen?

Trekhaken en bekabeling voor zelf montage of om door te verkopen. Garagebedrijven en particulieren zijn welkom als klant elk uiteraard tegen verschillende voorwaarden. Een trekhaak online kopen bij trekhaakland is voordeliger dan elders. Trekhaakland heeft het grootste assortiment trekhaken van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wij leveren de volgende merken trekhaken en kabelsets: Aragon, Auto-Hak en ECS. Bovendien leveren wij een goede kwaliteit zodat u ook lang van de trekhaak kunt genieten en of het monteren ervan geen tegenvaller is.


Ook de complete montage van de trekhaak kunt u aan ons overlaten. Wij hebben een vaste trekhaak montagepartner in 's-Hertogenbosch.
Voor de auto’s met hybride techniek of auto’s waar geen trekhaak voor beschikbaar is, zijn vaak speciale fietsendragerbeugels ontwikkeld. Dit lijken trekhaken maar zijn dusdanig gemaakt dat een aanhangwagen niet op de kogel past maar wel uw fietsendrager. Informeer naar de mogelijkheden hiervan.
Het gamma fietsendragers dat wij hebben biedt voor vele klanten goede en prijstechnisch gunstige mogelijkheden. Voor e-bikes hebben we een heel aantal fietsendragers beschikbaar. Ook de fietsendragers zijn van goede kwaliteit. We hebben fietsendragers voor 2, 3, en 4 fietsen van zeer eenvoudig tot luxe. De luxe varianten hebben meestal ook de mogelijk om de fietsen te verschuiven om makkelijk in de bagageruimte te komen. Deze fietsendragers kunt u vinden op www.dakdragerland.nl 
 

Hoe kunt u bestellen?

Via het menu Trekhaken & Kabelsets kiest u het automerk en vervolgens het model. U kunt daarna aan de linkerzijde de filters naar wens instellen om de juiste keuze te maken.
De montage van een trekhaak kost € 275,-. U kiest de juiste artikelen en besteld deze. Op het moment dat u alle producten thuis heeft ontvangen neemt u contact met ons op om een afspraak in te plannen voor de montage. Alle informatie over de montage kun je vinden bij Trekhaakmontage
Zoekt een trekhaak om zelf te monteren dan klikt u Trekhaken . en zoekt uw merk en type en ziet de prijs van de diverse modellen. De prijsverschillen ontstaan door bijvoorbeeld hogere kogeldruk of kwaliteitsverschillen (goed of zeer goed).
Voor de wagenspecifieke en universele kabelset klikt u op u Kabelsets . zoekt merk en type en u kunt de betreffende set bestellen
 

Welke trekhaak merken en Kabelsets leveren wij ?

Trekhaakland heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De trekhaken die wij leveren zijn van Europese trekhaak fabrikanten die zaken als montagecomfort, levensduur en veiligheid belangrijk vinden. Onze huismerk trekhaken zijn: Auto-Hak, Aragon Enganches. Bent u op zoek naar een trekhaak met een hogere kogeldruk dan normaal? kijkt u dan bij ons eens naar het merk Aragon! Mocht het onverhoopt voorkomen dat de trekhaak voor uw auto niet in de webshop staat, mail ons dan gerust zodat wij u kunnen adviseren. NEEM GEEN GENOEGEN MET ZOMAAR EEN TREKHAAK MAAR MET EEN TREKHAAKLAND TREKHAAK
De Trekhaak kabelset die wij leveren zijn vooral ECS, bij voorkeur leveren wij u de wagenspecifieke trekhaak kabelset. De electronica van de hedendaagse auto’s is van dien aard dat een simpel kabelsetje niet meer volstaat. Informeer dus goed of uw auto wel met een basiskabelsetje kan werken.

Kortom voeren wij een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om u als klant voordeel een kwaliteit te bieden.
 

Het team

Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies