DESKUNDIG KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!
Home /

Trekhaak kopen


U wilt een trekhaak kopen? Waar moet u op letten en wat is de beste trekhaak voor u? Allereerst is het belangrijk dat u een gekeurde trekhaak aanschaft. Hierdoor loopt u geen risico bij calamiteiten. Ook is het belangrijk dat een trekhaak een goede pasvorm heeft, veel goedkope trekhaken passen slecht en bezorgen u meer werk met de trekhaakmontage. De lakkwaliteit is belangrijk voor de levensduur van de trekhaak. Let op de juiste kogeldruk en het aanhangwagengewicht. En als laatste is de elektronica van belang. Is uw auto voorzien van canbus techniek neem geen risico geen wat meer geld uit voor een wagenspecifieke kabelset.. goedkoop is duurkoop. Samengevat let op:

  • Europese typegoedkeuring
  • Goede pasvorm
  • Juiste type auto ( let op modelwisseling
  • vaste of afneembare kogel
  • Kogeldruk en Aanhangwagengewicht

Hoe besteld u bij ons een trekhaak?

Kijk bij trekhaken en zoek u merk en type auto, kijk goed naar het bouwjaar en kijk bij de gewenste trekhaak ( vaste of afneembare kogel ) let daarbij op de gewenste kogeldruk en het aanhangwagengewicht. De trekhaken van het merk Urbeni hebben vaak een hogere kogeldruk.

Vervolgens kiest u bij kabelsets ook het merk en type auto zoekt weer naar het bouwjaar en selecteert deze ook. De wagenspeciefieke kabelset heeft naast kwaliteits voordelen ook het voordeel van snellere montage. Wij monteren zelf hoofdzakelijk met wagenspecifieke trekhaakbekabeling. Dit doen wij niet omdat we dan minder kunnen verdienen maar om onze klanten kwaliteit te bieden. Mocht u er zelf niet uitkomen kunt u ons altijd om hulp vragen.
 

Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies