Grote voorraad, snelle levering! Laat uw trekhaak vakkundig monteren door ons! Voordelige internetprijzen!

Foto

Trekhaak vaste kogel

Er zijn een aantal soorten trekhaken, De trekhaak vaste kogel is een van de types. Dit type trekhaak is het meest verkocht, alhoewel de afneembare trekhaak steeds meer terrein wint (veel mensen willen op hun mooi ontworpen auto geen ontsierende trekhaak zien). 
 

Voordelen trekhaak vaste kogel

Er zitten natuurlijk wel voordelen aan een trekhaak vaste kogel:

  • U raakt de kogel niet kwijt
  • Het helpt u tegen anderen die slecht kunnen parkeren en uw auto als parkeerhulp gebruiken

Lagere prijs
De prijs is beduidend lager dan de prijs van een trekhaak afneembare kogel, U heeft direct de trekhaak ter beschikking. Er zijn verschillende soorten trekhaken met vaste kogel te weten:

  • Vaste kogel type Welded
  • Vaste trekhaak type Bolded kogel
  • Vaste trekhaak type Flens kogel

Welke van deze type trekhaken vaste kogel is voor u geschikt?

Het meest voorkomende type is Bolded, bij deze trekhaak is de kogel met bouten ( op juiste aanhaalmoment ) vastgemaakt aan de trekhaakframe welke vastzit aan uw auto. Het type Welded ( gelast ) komt bijna niet meer voor.

Trekhaak met de flenskogel is vooral voor bedrijfswagens en heeft een wat lompere bevestiging op de het trekhaakframe. Welke type trekhaak vaste kogel moet u kiezen? Meestal is er maar een mogelijkheid; het type Bolded. Wel is het belangrijk te kijken naar zaken als kogeldruk, aanhangwagengewicht en ook de kwaliteit is belangrijk.

Als de kwaliteit slecht is bemoeilijkt dat vaak de montage ( slechte pasvorm etc. ) de kwaliteit van de coating en de lasnaden zorgen voor een kortere levensduur.

Zeker de kogeldruk is tegenwoordig nogal eens van belang met fietsendragers en E-bikes. Trekhaakland heeft voor veel auto’s trekhaken met een hogere kogeldruk dan veel andere trekhaakmerken!


Bent u geïntresseerd in een trekhaak vaste kogel, klik dan hier