WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home /
Foto

Trekhaak verticaal afneembare kogel

Er zijn een aantal soorten afneembare trekhaken, De Verticaal afneembare trekhaak is een van de typen. Dit type trekhaak is het mooiste systeem afneembare trekhaak wat er is. Meestal geheel onzichtbaar ( vaak onzichtbare bumperinsnede ) als de kogel afgenomen is. De ontsiering van uw auto door de trekhaak is dan teniet gedaan.


De trekhaak wordt omhoog in de houder geklikt en doormiddel van een luxe ontgrendeling beveiligd. Het losmaken gebeurd ook door middel van de draaiknop. Deze ver en ontgrendeling is met een slot beveiligd zodat deze niet door andere weggehaald kan worden.


Ook een prettig idee als u de trekhaak tijdelijk frequenter nodig heeft. Horizontaal afneembare trekhaken zijn goedkoper maar ook zichtbaar. Trekhaakland heeft voor de meeste merken en type auto’s een verticaal afneembare kogel tegen zeer aantrekkelijke prijzen
 

Hoe kiest u de juiste afneembare trekhaak?

Allereerst is het belangrijk te bekijken welke mogelijkheden er voor uw auto zijn. Kunnen beide type trekhaken of is er maar een mogelijkheid, als tweede is natuurlijk de prijs belangrijk. Daarnaast en dat vergeet men nogal eens; kijk ook naar maximale kogeldruk en aanhangwagengewicht. Zeker de kogeldruk is tegenwoordig nogal eens van belang met fietsendragers en E-bikes. Trekhaakland heeft voor veel auto’s trekhaken met een hogere kogeldruk dan veel andere trekhaakmerken!Bent u geïntresseerd in een trekhaak verticaal afneembare kogel, klik dan hier.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies