DESKUNDIG KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!
Home /

Uitleg trekhaakbekabeling

Uitleg trekhaakbekabeling.

Er zijn verschillende soorten kabelsets universele en wagenspecifieke. Trekhaak land verkoopt hierin diverse sets: 
  • ECS wagenspecifieke trekhaakbekabeling: deze kabelsets zijn gelijk ( of vaak zelfs identiek ) aan de originele trekhaakbekabeling die de autofabrikant verkoopt ( veel autofabrikanten kopen deze in bij ECS ) dit is de meest optimale trekhaakbekabeling. Bij de productomschrijving ziet u een aantal termen waaronder: geschikt voor auto met voorbereiding, geschikt voor auto's zonder voorbereiding en geschikt voor auto's met en zonder voorbereiding. Belangrijk hierin is dat indien er staat geschikt voor auto's zonder voorbereiding en er is ook een set voor uw auto met voorbereiding dat u bij uw dealer navraag doet wat u nodig heeft. ( of zelf in de handleiding van de kabelsets kijkt wat voor u van toepassing is.)  Wij kunnen dit niet zien via kenteken oid. 
  • Universele kabelset: hierin zijn diverse mogelijkheden. 
  • Kabelset 7 polig voor auto's zonder Canbus ( meestal voor oudere auto's )
  • Kabelset 7 en 13 polig voor auto's met Canbus, te monteren op alle auto's zonder LED achterlichten. Voordeel van deze set is de lagere prijs nadeel meer tijd om aan sluiten
  • Kabelset 7 en 13 polig voor auto's met Canbus, te monteren op alle auto's met LED achterlichten.
Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies