VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!
Home / Retourinformatie en retourformulier

Retourinformatie

U heeft een product gekocht bij Trekhaakland.nl
We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u het retour sturen.

Advies van ons bij ontvangst van uw product
Bekijk het ontvangen product goed. Haal het voorzichtig uit de verpakking (zo mogelijk zonder de verpakking te beschadigen). Bepaal of u het product wilt houden. Als u het niet wilt houden, lees dan verder voor de instructies rondom het terugsturen ervan.

Product garantie
Is uw product kapot bij ontvangst of is het kapot gegaan binnen de garantietermijn van het product? Neem dan contact met ons op via klantenservice@perfectfitautomotive.nl of bel met 073-6909798. In overleg met u zorgen we dan voor een goede en snelle oplossing.

Een product omruilen
Wilt u een product retour sturen omdat u het wilt omruilen voor een ander product? Dat kan natuurlijk. Het product dat u wilt terugsturen kunt u als een retour aan ons terugsturen. En u kunt dan zelf het nieuwe product online bestellen.

 

Een product retour sturen
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen (sneeuwkettingen binnen 5 dagen) na ontvangst van het product, aan ons retour zenden.

Voorwaarden retour sturen
- Retouren moeten binnen 14 dagen (sneeuwkettingen 5 dagen) retour gezonden worden. 
- Het product moet in originele (nieuw) staat zijn zoals u het ontvangen heeft. Dus gedemonteerd in de originele dozen. Wij zullen scherp controleren of de producten gemonteerd zijn geweest. Blijkt dat dit het geval is, dan zullen wij hiervoor géén geld retour storten. Het heeft dus geen zin om reeds gemonteerde producten terug te sturen!  
- Het product moet in de originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) zitten en verpakt in een omdoos of plastic zodat er geen tape e.d. rechtstreeks op de originele doos komt.
 

Stappenplan retour sturen

1. Check of de retourzending voldoet aan de voorwaarden die hierboven genoemd staan. 
2. Kies de verzender en verzend hiermee uw aankoop
 

Wat gebeurt er na ontvangst van het retour gestuurde product
De retourafdeling checkt het product na ontvangst.. Na goedkeuring wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending terug betaald. Dit kan 5-10 werkdagen duren. Als het product niet voldoet aan de voorwaarden, vergoeden wij maximaal 75 % van uw aankoopbedrag!
U krijgt een bevestiging van ons. 

Verzendkosten voor retourneren
De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor uw rekening. Deze kosten zullen ongeveer tussen de €7,00 en €15,00 euro bedragen.

Terugbetaling
Terugbetalingen aan u doen we altijd op dezelfde wijze als hoe u betaald heeft. Dus als u betaald heeft via iDeal, dan ontvangt u op die bankrekening het betaalde bedrag terug.

TIP!
Bewaar een track & tracecode goed zodat u altijd de verzendstatus kunt checken. Mocht een retourzending niet bij ons ontvangen zijn en u kunt dit bewijs niet aan ons laten zien, dan kunnen wij helaas geen geld retourneren.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

 

 

Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies