DESKUNDIG KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen
Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019
Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019 Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019 Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019
Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019 Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019 Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019

Productomschrijving

Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019

De trekhaken van het Poolse merk Autohak worden geproduceerd volgens de modernste technieken. Autohak werkt met zogenaamde "lasercut" techniek om tot zeer precieze maatvoeringen te komen. De kwaliteit kan zich meten met de bekende merken alleen de prijs is duidelijk aangenamer. Overtuig uzelf door deze autohak trekhaak voor jouw Ford Kuga te bestellen.

Waar is deze Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019 geschikt voor

Complete trekhaak incl. bevestigingsmateriaal specifiek voor jouw Ford Kuga. Een trekhaak is geen universeel item maar een nauwkeurig op maat van de bevestigingsmogelijkheden van de Ford Kuga ontwikkeld. Met deze trekhaak trek je moeiteloos een aanhanger of caravan of vervoer je eenvoudig jouw fietsen. Indien gewenst bestel je gemakkelijk een geschikte 7 of 13 polige universele kabelset erbij, deze kabelset past uitstekend bij deze trekhaak en jouw auto.(Niet geschikt in combinatie met LED-verlichting auto's, aanhangers, fietsendragers en dergelijk). Desgewenst kun je ook kiezen voor een wagenspecifieke kabelset.

Voordelen van deze Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019

De trekhaak is van het Europese merk AutoHak. AutoHak produceert al decenia trekhaken, deze trekhaken zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm en zijn uiteraard voorzien van een Europese typegoedkeuring. De duidelijke handleiding bij de trekhaak maakt het monteren van deze trekhaken eenvoudig en goed zelf te doen. Kortom een goede aankoop voor jouw auto. Het betreft hier een:

De eenvoudig mee te bestellen universele kabelset is voorzien van een module waardoor deze geschikt is voor praktisch alle auto's, ook met CAN-bus, parkeersensoren, en lampencheck.

Inhoud van de verpakking Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019

Complete trekhaak inclusief bouten, moeren en ander materiaal wat nodig is voor de montage. Het bevestigingsplaatje voor de stekkerdoos zit er ook bij. Een duidelijke handleiding. Ook bij de eventuele bestelde 7 of 13 polige kabelset zijn alle montagematerialen aanwezig zoals: stekkerdoos, bouten, moeren, knijpstekkers en tyraps!

Let op: Afbeeldingen van de trekhaak zijn indicatief en ter illustratie van het type kogel. Je ontvangt altijd alle onderdelen die specifiek bij de bestelde trekhaak en/of kabelset behoren.

✔ Groot assortiment!
✔ 14 dagen retourtermijn!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Hoogwaardige kwaliteit!

215,00
225,00
Levertijd 4 - 6 werkdagen
Verzendkosten € 12,50
Artikelnummer 734>autohak-C-72
Europese trekhaak van gegarandeerde kwaliteit
Gunstige kogeldruk
Voorzien van Europese typegoedkeuring
Complete trekhaak inclusief bouten en moeren

Specificaties trekhaken

Opmerkingen / bijzonderheden Stenard, ST-Line, mild hybrid, plug-in hybrid
Trekhaaktype Vaste kogel
Kogeldruk (kg) 120
Trekgewicht (kg) 2100
Montagetijd (uur/minuten) 2
Bumper verwijderen voor montage
Voorzien van Europese typegoedkeuring
Alle specificaties tonen Minder specificaties tonen Sluiten

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Productafbeelding
Trekhaak vaste kogel Ford Kuga III MPV vanaf 07/2019
€ 225,00 € 215,00
Bestellen
Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!