DESKUNDIG KLANTENSERVICE!
GROTE VOORRAAD VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN!
VOORDELIGE INTERNETPRIJZEN!

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen
Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020
Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020 Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020 Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020
Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020 Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020 Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020

Productomschrijving

Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020

De trekhaken van het Poolse merk Autohak worden geproduceerd volgens de modernste technieken. Autohak werkt met zogenaamde "lasercut" techniek om tot zeer precieze maatvoeringen te komen. De kwaliteit kan zich meten met de bekende merken alleen de prijs is duidelijk aangenamer. Overtuig uzelf door deze autohak trekhaak voor jouw Hyundai i20 te bestellen.

Waar is deze Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020 geschikt voor

Complete trekhaak incl. bevestigingsmateriaal specifiek voor jouw Hyundai i20. Een trekhaak is geen universeel item maar een nauwkeurig op maat van de bevestigingsmogelijkheden van de Hyundai i20 ontwikkeld. Met deze trekhaak trek je moeiteloos een aanhanger of caravan of vervoer je eenvoudig jouw fietsen. Indien gewenst bestel je gemakkelijk een geschikte 7 of 13 polige universele kabelset erbij, deze kabelset past uitstekend bij deze trekhaak en jouw auto.(Niet geschikt in combinatie met LED-verlichting auto's, aanhangers, fietsendragers en dergelijk). Desgewenst kun je ook kiezen voor een wagenspecifieke kabelset.

Voordelen van deze Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020

De trekhaak is van het Europese merk AutoHak. AutoHak produceert al decenia trekhaken, deze trekhaken zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm en zijn uiteraard voorzien van een Europese typegoedkeuring. De duidelijke handleiding bij de trekhaak maakt het monteren van deze trekhaken eenvoudig en goed zelf te doen. Kortom een goede aankoop voor jouw auto. Het betreft hier een:

De eenvoudig mee te bestellen universele kabelset is voorzien van een module waardoor deze geschikt is voor praktisch alle auto's, ook met CAN-bus, parkeersensoren, en lampencheck.

Inhoud van de verpakking Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020

Complete trekhaak inclusief bouten, moeren en ander materiaal wat nodig is voor de montage. Het bevestigingsplaatje voor de stekkerdoos zit er ook bij. Een duidelijke handleiding. Ook bij de eventuele bestelde 7 of 13 polige kabelset zijn alle montagematerialen aanwezig zoals: stekkerdoos, bouten, moeren, knijpstekkers en tyraps!

Let op: Afbeeldingen van de trekhaak zijn indicatief en ter illustratie van het type kogel. Je ontvangt altijd alle onderdelen die specifiek bij de bestelde trekhaak en/of kabelset behoren.

✔ Al meer dan 10 jaar de specialist!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!

342,00
352,00
Levertijd 4 - 6 werkdagen
Verzendkosten € 12,50
Artikelnummer 902>autohak-J-86V
Europese trekhaak van gegarandeerde kwaliteit
Gunstige kogeldruk
Voorzien van Europese typegoedkeuring
Complete trekhaak inclusief bouten en moeren

Specificaties trekhaken

Trekhaaktype Verticaal afneembare kogel
Kogeldruk (kg) 75
Trekgewicht (kg) 1120
Montagetijd (uur/minuten) 2
Bumper verwijderen voor montage
Voorzien van Europese typegoedkeuring
Alle specificaties tonen Minder specificaties tonen Sluiten

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Productafbeelding
Trekhaak verticaal afneembaar Hyundai I20 III 5 deurs hatchback vanaf 09/2020
€ 352,00 € 342,00
Bestellen
Fijn dat je op de website van Trekhaakland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!