WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Grote voorraad, snelle levering! Laat uw trekhaak vakkundig monteren door ons! Voordelige internetprijzen!

Trekhaakmerken

Trekhaakmerken:


Welke trekhaakmerken zijn er op de markt en waarom zijn er allerlei nieuwe merken bijgekomen en hoe is de kwaliteit?

Voor de opkomst van Internet was het verkoopmodel van trekhaken heel anders dan heden ten dage. Een trekhaak werd verkocht via de Dealer of Autogrossier ( automaterialen zaak ). Een aantal merken waren ingeburgerd zoals Thule / Brink. Bosal, Oris, Westfalia. Voor de opkomst van internet was het verkopen aan deze bedrijven een tijdrovende en dus dure klus. Een vertegenwoordiger ging de baan op om de dealers of automateriaal zaken het nieuwe product aan te bieden. Met de komst van internet is de distributie een stuk eenvoudiger voor "nieuwe" al lang bestaande merken uit andere landen. Deze merken willen vanzelfsprekend graag verkopen in het trekhaak walhalla van Europa Nederland. er worden immers nergens zoveel trekhaken verkocht als in Nederland. NIeuwe merken zijn oa:
  • WItter Towbars: Dit Engelse merk verkocht vroeger alleen zgn. Flenskogel trekhaken die in Nederland alleen voor bedrijfswagens verkocht werden. Nu verkopen zij ook Zwanenhals trekhaken.
  • Aragon Trekhaken: Een grote Spaanse fabrikant die al decenia hoogwaardige kwaliteit trekhaken maken en ook leveren aan diverse autofabrikanten.
  • Umbra Rimorchi: Deze Italiaanse fabrikant verkoopt eveneens aan diverse autofabrikanten en produceerde daarnaast ook aanhangwagens.
  • Steinhof trekhaken: Een van de weinige Poolse fabrikanten die wel kwaliteit produceren.
Daarnaast zijn er nog een aantal andere fabrikanten die schoorvoetend op de Nederlandse markt hun intrede maken. Een aantal van hen maken trekhaken met minder goede pasvorm en coating waardoor de kwaliteit iets minder is. Alle trekhaken dienen te zijn voorzien van een Europese typegoedkeuring.( en zijn dit meestal ook )

Het grote voordeel van deze relatief onbekende merken is dat men niet betaald voor het merk en dat de fabrikant er veel aan gelegen is een mooi marktaandeel te halen. Hierdoor is de prijs veelal lager dan de bekende merken.
      09-09-2015 21:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.